Palvelut

MEILTÄ SAAT MYÖS TARKASTUS- PALVELUT

Fibroc tarjoaa kaikkiin tuotteisiimme tarkastukset, huollot ja korjaukset helposti ja nopeasti. Kokeneet ja sertifioidut tarkastukseen erikoistuneet ammattilaisemme takaavat turvalliset ja luotettavat tarkistukset sekä vaadittavat huollot ja komponenttien vaihdot. Nostotuotteiden ja nostoketjuyhdistelmien pakolliset vuositarkastukset takaavat jatkuvan turvallisen nostamisen sekä estävät onnettomuuksien riskit nostopaikalla.

Oma ompelimomme taas mahdollistaa kaikkien nostoon ja sidontaan käytettävien nostovöiden, sidontavöiden, pikalukkovöiden ja kulmasuojien laadukkaan toimituksen nopeasti ja luotettavasti ammattiompelijoiden osaamisella. Saatavilla on myös erikoistarpeisiin vaadittavat tuotteet.

Kaikkiin teräsköysiin tarjoamme nyt uuden Voitelupalvelumme, jonka on todettu lisäävän tuotteiden käyttöikää moninkertaisesti. Itse rasvaus käy helposti markkinoilla vielä uudella Viper- tehovoitelimella joka paineen avulla voitelee teräsköyden ytimen pienimmät ja kriittisimmätkin kohtauspinnat. Näin ollen vanha käsinvoitelu jää historiaan. Tarjoamme tuotetta sekä myyntiin että lyhyt ja pitkäaikaiseen vuokraukseen.

Olemme lisäksi jatkuvasti tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla tai toimipisteissämme Oulussa, Kaarinassa ja Vantaalla, nostoon, sidontaan tai materiaalien käsittelyyn tarvittavissa ongelmissanne.

Kysy lisää kokeneilta ammattilaisiltamme!