Taljat ja siirtovaunut

MEILTÄ SAAT MYÖS TARKASTUS- PALVELUT

TUTUSTU

Fibrocin valikoimasta löydät kattavan valikoiman taljoja eri käyttötarkoituksiin kuten nostoon ja vetoon. Taljoja on saatavilla käsikäyttöisellä ketjulla, vivulla tai täysin sähkökäyttöisenä versiona. Kaikki mallit ovat nopeita ja helppokäyttöisiä ja tarkoitettu ammattikäyttöön.

Ketjuviputaljoissa tarjoamme laadukkaat ja turvalliset Promaster-tuotteemme 9 eri kokoluokassa 250 kg aina 9000 kg saakka. Kyseiset taljat ovat markkinoiden keveimmät, mutta lujuudeltaan muihin verrattuna ylivoimaiset. Käsittely on ergonomista, kaikki osat tarkkuuskoneistettua erikoisterästä ja uuden teknologian patentoiduilla jarrulevyillä varustettuja. Sisältää vakiona 10-luokan 3 metrin nostoketjun, suurikitaiset ja erikoisvahvat koukut sekä vapaavetotoiminnan. Saatavilla eri koukuilla ja mahdollisuus muuttaa ylikuormasuojalla varustetuksi.

Käsiketjutaljoissa tarjoamme oman Top-Line-tuotemerkkimme huippulaadukkaat ammattikäyttöön tarkoitetut taljat kapasiteetiltaan 250 kg aina 20 000 kg saakka. Taljat ovat helppoja ja erittäin kevyitä käyttää. Kaikki käsiketjutaljat ovat CE-merkittyjä ja niissä on puolen vuoden takuuaika.

Tehokkaat ja kompaktit ammattikäyttöön tarkoitetut vaijeriviputaljat ja lompakkotaljat tarjoamme kolmessa eri kokoluokassa. Kaikki lompakkotaljamme ovat varustettuja lujalla ja kevyellä alumiinivalurungolla sekä terässydämmisellä, 265-lankaisella, läpimenevällä vaijerilla. Läpimenevä vaijeri lompakkotaljoissa mahdollistaa rajoittamattoman nostokorkeuden. Kaikki vaijeritaljat ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja tehokkaita sekä saatavilla eri mittaisilla vaijereilla. Vetonopeus 3 m/min ja takuuaika 6 kk.

Sähköketjunostimia tarjoamme ammattikäyttöön sekä 230 V että 400 V malleina. Kaikissa malleissamme vakiovarusteisiin kuuluvat turvallisen käytön takaamiseksi 3 metriä nostoketjua, varmuussalvat ja hätäpysäytyskytkin. Nostinmalleja saatavilla 250 kg työkuormasta aina 3000 kg työkuormaan saakka ja erittäin helppokäyttöisenä erikoiskevyenä mallina 200 kg työkuormalla. Nostonopeus sähköketjunostimissa vaihtelee mallista riippuen 2,5 m/min – 7,6 m/min.

Ammattikäyttöön tarkoitetut siirtovaunut tarjoamme kahdessa eri mallissa, työntömallisena tai ketjusiirrolla varustettuna. Työntösiirtovaunumme ovat yhteensopivia IPE-, IPN- tai T-palkkien kanssa ja ketjusiirtoiset mallimme IPE- ja T-palkkien kanssa. Kaikki siirtovaunumme ovat erittäin korkealuokkaisia, helpposäätöisiä eri leveyksille, varustettuina turvalapoilla ja CE-merkittyjä. Valikoimastamme löytyy malleja maksimityökuormaltaan 500 kg aina 10000 kg saakka

Tuotevalikoimamme:

  • Ketjuviputaljat
  • Käsiketjutaljat
  • Sähköketjunostimet
  • Vaijeritaljat
  • Lompakkotaljat
  • Työntösiirtovaunut
  • Ketjusiirtovaunut

Meiltä saat huollot ja varaosat kaikkiin taljamalleihin.

Taljat ja siirtovaunut löytyvät täältä.

Kysy lisää kokeneilta ammattilaisiltamme!