Nostovyöt

MEILTÄ SAAT MYÖS TARKASTUS- PALVELUT

TUTUSTU

Fibrocin tarjoaa markkinoille erittäin laajan valikoiman kaksinkerroin ommeltuja, ympäristöystävällisesti valmistettuja nostovöitä, kymmenissä eri kokoluokissa ja sadoissa eri mitoissa, mahdollistaen oman ompelimon ansioista saatavuuden erikoistilauksille juuri tarpeisiisi vastaten.

Kestävät nostovyöt

Kaikki nostovyömme ovat 100% polyesteriä, värikoodattuja, CE-merkittyjä ja valmistettu EN/SFS 1492-1 standardin mukaisesti. Lisäksi kaikissa nostovöissämme on 7:1 varmuuskerroin ja ne ovat saatavilla työkuormissa aina 60 000kg saakka sekä pituuksissa rajattomasti.

Silmukkanostovyömme ommellaan aina kavennetuilla ja erikoisvahvistetuilla silmukoilla sekä työkuorma ja käyttöohje etiketeillä varustettuina turvallisen nostotyön varmistamiseksi. Kaikkiin malleihin on mahdollista saada myös kulmasuoja kulumisen ja hankauksen estämiseksi.

Saatavilla ovat myös yksinkerroin ommellut päättömät nostovyöt, umpinostovyöt. Lisäksi kaikki nostovyömme ovat mahdollista yhdistää nostovyöyhdistelmäksi eri nostorenkailla, liitoslenkeillä ja nostokoukuilla varustettuina.

Tuotevalikoimamme:

Nostovyövalikoimamme löydät täältä.

Kysy lisää kokeneilta ammattilaisiltamme!

Lataa tästä silmukkanostovöiden kuormitustaulukko

Fibrocilta löydät nostovöitä kymmenissä eri kokoluokissa ja sadoissa eri mitoissa