Materiaalinkäsittely

MEILTÄ SAAT MYÖS
TARKASTUS-
PALVELUT

 

TUTUSTU

Fibroc tarjoaa laajan valikoiman eri materiaalien käsittelyyn tarvittavia tuotteita jokaiseen tarpeeseen olit sitten ammattilainen tai puuhastelija. Meiltä löydät korkealuokkaiset tuotteet nokkakärryistä nostopöytiin aina CE-merkittyinä ja vaatimusten mukaan valmistettuina. Kaikki tuotteet ovat työkuormamerkittyjä ja saatavilla nopealla toimituksella varastoiltamme Kaarinasta ja Oulusta.

Tarjoamme laajan valikoiman haarukkavaunuja ja riippuen käyttötarpeista valittavissa on muun muassa standardista, lyhyestä ja pitkästä mallista, korkealle nostavasta saksihaarukkavaunusta tai tarkkuusvaa´alla varustetusta vaakavaunusta. Lisäksi muita malleja saatavilla erikoistuotteena. Kaikki haarukkavaunumme ovat CE-merkittyjä, ergonomisella kahvalla varustettuja ja saatavilla sekä nailon että polyuretaani pyörillä. Haarukkavaunujemme kääntökulma on 210 astetta ja liikkuvuus hyvä tasaisella pinnalla.

Nostopöytiä tarjoamme valikoimissamme vakiotuotteena kahta eri mallia sähköhydraulista, jotka ovat saatavilla upotettavana tasomallisena, pinta u-mallisena ja ajorampilla varustettuna sekä manuaalisena mallina, jotka ovat saatavilla käsiveivillä tai jalkapolkimella. Kaikki nostopöytämme ovat CE-merkittyjä ja tarkoitettu ammattikäyttöön. Sähköhydrauliset mallit saatavilla työkuormissa 1000kg – 3000kg käyttöjännitteellä 400V/16Ah ja manuaaliset 300kg – 750kg.

Ammattikäyttöön tarkoitetut jopa 250kg työkuorman kestävät nokkakärrymme takaavat materiaalien liikuttelun helposti ja nopeasti. Kaikki nokkakärrymme ovat varustettu alas kääntyvällä jatkonokalla ja teräsvanteellisilla ilmakumipyörillä. Uutuutena mallistostamme löydät nyt myös kaasupullojen käsittelyyn tarkoitetut patentoidut kaasupullokärryt. Kaasupullon kiinnitys helppoa ja nopeaa kahvasta toimivalla kumisuojatulla puristintoiminnolla. Varustettu 200mm umpikumipyörillä.

Kynsitunkkeja mallistossamme on ammattitarkoitukseen sekä mekaanisia että hydraulisia CE-merkkinöin varustettuina. Mekaaninen tunkki toimii kiinteällä veivillä käsikäyttöisesti ja on näin helppokäyttöinen peruskäyttöön tarkoitettu tunkki. Hydraulinen tunkki taas pumppuyksikön avustamana erillisellä vivulla, joka mahdollistaa suurempien työkuormien käsittely kevyesti ja nopeasti. Nosto tapahtuu molemmissa tunkeissa joko alhaalta tunkin kärjestä tai ylhäältä tunkin päältä. Mekaaniset tunkit ovat saatavilla 3000kg ja 5000kg työkuormille ja hydraulinen 5000kg, 10000kg ja 25000kg kuormille.

Siirtoalusta ja siirtotanko ovat saatavilla Fibrocin valikoimasta erilaisten koneiden ja kappaleiden siirtoon sekä erillisinä että setteinä. Kestovoidelluilla PU-pyörillä, laakeroidulla kääntöpöydällä ja CE-merkinnällä varustetut siirtoalustat ja siirtotangot ovat nopealla toimituksella saatavilla kokoluokissa 8000kg, 16000kg ja 24000kg. Myös pienemmät ja suuremmat työkuormat ovat saatavilla erikoistilauksesta.

Tuotevalikoimamme:

 • Haarukkavaunut
 • Haarukkavaunut pitkä malli
 • Haarukkavaunut lyhyt malli
 • Saksihaarukkavaunut
 • Haarukkavaunu elektronisella tarkkuusvaa´alla
 • Nokkakärryt
 • Kaasupullokärryt
 • Nostopöydät sähköhydrauliset
 • Nostopöydät manuaaliset
 • Kynsitunkit mekaaniset
 • Kynsitunkit hydrauliset
 • Siirtoalusta ja siirtotanko

Kysy lisää kokeneilta ammattilaisiltamme!