Fibroc Oy

MEILTÄ SAAT MYÖS TARKASTUS- PALVELUT

TUTUSTU

Me olemme: 

Oulusta, Kaarinasta ja Vantaalta käsin toimiva ammattimaiseen nostoon, kuormasidontaan ja materiaalinkäsittelyyn erikoistunut yritys. Yrityksemme toimii Suomesta käsin sekä kotimaan markkinoilla että Baltian markkinoilla jo tuhansille tyytyväisille asiakkaille. Tavoitteenamme on taata turvalliset työolosuhteet kaikille ja kuuntelemmekin tarkoin asiakkaan toiveita mahdollistaaksemme sen. Teemme yhteistyötä  useiden maamme johtavien teollisuustoimijoiden kanssa ja jo 50 vuoden historiamme aikana olemmekin toteuttaneet tuhansia onnistuneita projekteja heidän kanssaan. Pyrimme jatkuvasti kehittymään ja uudistamaan valikoimaamme pystyäksemme vastaamaan jatkuvasti muuttuviin markkinoihin. 

Missio:

Olla osana turvalliseen rakentamiseen perustuvaa Suomea ja taata jokaiselle Suomalaiselle työmaalle turvalliset työolosuhteet.

Olla kehittämässä uusia innovatiivisia ja arkea helpottavia tapoja kuorman nostoon, sidontaan ja käsittelyyn.

Visio:

Olla Suomen johtava turvallisten ja ammattikäyttöön tarkoitettujen nosto, kuormansidonta ja materiaalinkäsittelytarvikkeiden toimittaja.

Strategia:

Perustana olla tuloksellisesti kannattava ja kehittää jatkuvasti toimintaa visiomme mukaisesti, päivittäen samalla tuotevalikoimaamme asiakastoiveiden mukaisesti.

Luoda uusia pitkäaikaisia ja luottamuksellisia yhteistyösuhteita suomen johtavien teollisuusalan yritysten kanssa. 

Arvot:

Turvallisuus

Luotettavuus

Asiakastyytyväisyys

Ammattimaisuus