Fibroc Oy ja Top-Trade Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta 23.3.2018

05.04.2018

Fibroc Oy:n ja Top-Trade Oy:n välisessä liiketoimintakaupassa Top-Trade Oy:n koko liiketoiminta siirtyy Fibroc Oy:lle. Fibroc Oy jatkaa siis laadukkaiden Top Line Lashing- ja Top Line Lifting -tuotemerkkien maahantuontia ja markkinointia. Kaupan myötä Top-Traden 12 työntekijää siirtyvät Fibrocin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Samoin Kaarinan toimipiste jatkaa toimintaansa nykyisessä laajuudessaan.

Fibroc Oy on muutamassa vuodessa kasvanut alallaan Suomen merkittävimmäksi yritykseksi. Toteutunut liiketoimintakauppa laajentaa merkittävästi yrityksen tuotantokapasiteettia ja mahdollistaa entistä laajemman palvelu- ja tuotetarjonnan nykyisille ja uusille asiakkaille.

Yrityksen nuori ja innovatiivinen henkilöstö on tehnyt töitä yhteistuumin, ja se on osaltaan mahdollistanut yrityksen voimakkaan kasvun.

”Tällä kaupalla pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Sen myötä meillä on entistä laajempi ja monipuolisempi tuotevalikoima sekä varasto, jolla palvella asiakkaita”, iloitsee Fibroc Oy:n toimitusjohtaja Paavo Lehto.

Lisätietoja:
Paavo Lehto
Toimitusjohtaja
+ 358 40 5251424
paavo.lehto@fibroc.fi

 
Jätä soittopyyntö

Soitamme sinulle seuraavan tunnin sisällä (8-17).

Jätä soittopyyntö

Tapahtui virhe!

Jätä soittopyyntö

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!